Kitinkannus

Kitinkannus

Katso tästä lyhyt esittely Kitinkannuksesta.

Hoivakunnas on aloittanut toimintansa Kannuksen Kitinkankaalla vuonna 1991 ja on perustettu sotiemme invalidien, veteraanien, lottien ja heidän puolisoidensa hoito- ja kuntoutuslaitokseksi. Yhdistyksen virallisena nimenä oli alunperin Keski-Pohjanmaan sairas- ja kuntoutuskotiyhdistys r.y., mutta kuntoutus- ja hoivalaitos on tullut tunnetuksi tutummin Kannuksen Veljeskotina. Vuonna 2012 nimi muutettiin Kitinkannus ry:ksi, ja vuonna 2022 yhdistys muutettiin osuuskunnaksi, minkä myötä nimeksi vaihtui Osuuskunta Kitinkannus. Vuonna 2024 nimemme muuttuu Hoivakunnakseksi.

Hoivakunnas on vuodesta 2006 lähtien panostanut vaativaan lääkinnälliseen laitoskuntoutukseen, avokuntoutukseen ja asumispalveluihin. Vuoden 2021 toimintaa laajennettiin edelleen, kun uusi Kitinkoti -yksikkö aloitti toimintansa ympärivuorokautisen palveluasumisen tarjoamiseksi yhteistyössä Soiten kanssa. 

Vuoteen 2025 ulottuvassa strategiassamme olemme määritelleeet Hoivakunnakselle kolme erityistä vahvuutta:

Kitinkannuksen strategia

Asiakaslupauksemme

"Lupaamme, että Sinä saat parasta mahdollista kuntoutusta yksilöllisten tavoitteittesi saavuttamiseksi. Saat käyttöösi Suomen parhaat laitteet sekä vahvan kokemuksen omaavat, työhönsä sitoutuneet eri alojen ammattilaiset kuntouttavassa ja viihtyisässä ympäristössä."

Tähän lupaukseen sitoutuu koko Kitinkannuksen moniammatillinen henkilökunta.

Johanna Rautakoski

Toimitusjohtaja Johanna Rautakoski