Laitoskuntoutus

Hoivakunnas kuntouttaa sekä avo- että laitoskuntoutusasiakkaita. Hoito-osastollamme on kuntouttava työote ja ympärivuorokautinen hoiva ja huolenpito. Tänne voit tulla kuntoutumaan leikkauksesta tai toipumaan sairaudesta. Maksusitoumuksia kuntoutusjaksoille tekevät julkinen terveydenhuolto, vakuutusyhtiöt ja Kela (katso tarkemmin kohdasta "Kelan kuntoutuskurssit" ja Kelan yksilölliset kuntoutusjaksot) harkintansa mukaan. Hoivakunnaksessa voit kuntoutua myös omakustanteisesti.

Hoivakunnaksessa saat käyttöösi vahvan kokemuksen omaavat, työhönsä sitoutuneet eri alojen ammattilaiset.  Meiltä löytyy Lokomat-kävelyrobotti, H/P Cosmos -dynaaminen painokevennetyn kävelyn laite, kuntosali, Pablo-yläraajakuntoutuslaitteisto ja Tymo-tasapainoharjoittelulaitteisto sekä lämmin terapia-allas. Ympäristö on viihtyisä ja ilmapiiri omatoimisuuteen ja kuntoutumiseen kannustava.

Laitoskuntoutuksen sisältö

Kuntoutusjakso Hoivakunnaksessa sisältää yksilöterapiaa, yhteisiä liikuntaryhmiä ja vapaa-ajan ohjelmia, täysihoidon ja ympärivuorokautisen avustuksen tarvittaessa. Jaksoon kuuluu lääkärin palvelut, moniammatillisen tiimin tuki ja jalkahoito. Tavoitteet ja suunnitelma perustuvat lääkärin, sairaanhoitajan ja fysioterapeutin alkukartoitukseen. Yksilölliset tavoitteet asetetaan aina yhdessä kuntoutujan kanssa. Myös kuntoutujan läheiset ovat tervetulleita seuraamaan kuntoutusta, he saavat samalla ohjausta arjen tilanteisiin. Harrastepajamme ja kuntosalimme ovat avoinna joka päivä ja vapaasti kuntoutujien käytettävissä.

Omakustanteisiin kuntoutusjaksoihin, pyydä tarjous numerosta 044 5754 523 tai 044 5754 538 tai sähköpostitse info@kitinkannus.fi

 

Jäikö joku askarruttamaan? Kysy meiltä!