Terapiahenkilöstö

Fysioterapeutti Erja Kössi

Tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus, Lokomat-terapia, liikuntaryhmien ohjaus, neurologinen ja  geriatrinen fysioterapia sekä spiraalistabilaatio.

Palvelupäällikkö Piia Vuotila

p. 040 1366551

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (Let), Neurologinen fysioterapia (Bobath), Lokomat-terapia (certified Lokomat user), Tuki-ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus, Erityisryhmien liikunnanohjaus, Allasterapia, Kinesioteippaus, kuntotestaukset, vahva osaaminen geriatrisesta fysioterapiasta.

Sosionomi Marianne Kykyri-Känsäkoski

p. 044 3309 933

Mariannen tehtäviin kuuluvat Kitinkannuksen kuntoutusasiakkaiden sosiaalityö ja sekä Kitinkannuksen että Kitinkodin vapaa-ajan ohjaus.

Kuntoutussihteeri Sirpa Lehtinen

p. 044 5754 523

Sirpan tehtäviin kuuluu kuntoutusjaksojen varaaminen ja asiakkaiden ohjaaminen ja kutsuminen, majoitusvaraukset, laskutus ja muut toimistotyöt. Lisäksi Sirpa toimii sekä Kitinkannuksen että Kitinkodin tietosuojavastaavana.

Fysioterapeutti Piia Penttilä

Neurologinen fysioterapia (Bobath), Lokomat-terapia, Vahva osaaminen geriatrisesta fysioterapiasta, SUH:n uinninvalvojatutkinto, Tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus.

Fysioterapeutti Riina Puutio

Neurologinen fysioterapia , Tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus, Lokomat-terapia, Geriatrinen fysioterapia, Fasciakäsittely, Liikunnanohjaus. Riina on tällä hetkellä perhevapaalla.

Toimintaterapeutti Anja Timlin

p. 044 5754 537

Aikuisneurologinen toimintaterapia (Bobath), Nuorten ja ikääntyneiden toimintaterapia, Yläraajan kuntoutus, Kognitiivinen arviointi.

Fysioterapeutti Henna Ylitalo

Neurologinen ja TULES-kuntoutus, geriatrinen fysioterapia, Lokomat-terapia, Allasterapia, erityisryhmien liikunnanohjaus ja kinesioteippaus.

Fysioterapeutti Riikka Lääkkö

Neurologinen fysioterapia, Lokomat-terapia, Tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutus, Kuntotestaukset, Erityisryhmien liikunnanohjaus.