Kotoisa majoitus Kitinrivissä

Loma-, työ- ja virkistysmatkoilla sinua palvelee edullinen ja viihtyisä Kitinrivi, jossa voit majoittua yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Kitinrivi tarjoaa luonnonläheisen ja rauhallisen majoittumisen maittavalla aamupalalla. Aamupala tarjolla arkisin klo 7.30-9, viikonloppuisin klo 8-9.30.

Kitinrivin välittömässä läheisyydessä on Kitinkankaan monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Lisäksi voit ostaa Hoivakunnaksen hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluita.

Kitinrivissä on 10 huonetta, joihin voi majoittua yksin tai kaksin. Yhden hengen huoneen hinta on 85 € ja kahden hengen huoneen hinta 107 €.

Varaa huone sähköpostitse info@kitinkannus.fi tai puhelimitse  arkisin klo 8-16 numerosta 044 5754 523, muina aikoina hoito-osastolta numerosta 044 5754 547.

Saapuessasi arkisin ennen klo 16 saat avaimen Hoivakunnaksen infosta. Jos saavut klo 16 jälkeen avain löytyy Kitinrivin rapun ulko-oven viereisestä avainboxista, johon saat henkilökohtaisen koodin  varauksen yhteydessä. Huomaathan, että boxissa on yksi avain per huone ja siinä on sinun nimesi.

Jokaisessa huoneessa on wc, suihku, televisio, radio, vedenkeitin, jääkaappi ja silitysrauta. Silityslauta löytyy Kitinrivin aulasta. Huonekansioista löydät lisätietoa alueen palveluista ja aulan ilmoitustaululta  läheisten kunto- ja maastopyöräilyreittien kartat.  Kitinrivin ympäristö suorastaan houkuttelee ulkoilemaan ja kohentamaan kuntoaan.

Kitinrivissä on ilmainen parkkialue ja langaton verkko.

Jäikö joku askarruttamaan? Kysy meiltä!