Hotellimajoitus B&B Kitinrivissä

Kitinrivi sijaitsee Kannuksessa Keski-Pohjanmaalla, matkaa Kokkolasta n.40 km. Kitinrivissä on 10 kahden hengen huonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone ja wc. Huoneissa on lapselle lisävuodemahdollisuus ja lemmikit ovat tervetulleita lemmikkihuoneisiin. Kitinrivi on viihtyisä ja rauhallinen rivitalo mäntymetsämaisemissa Kannuksen kaupungin keskustan läheisyydessä. Kitinrivi toimii Hoivakunnaksen ympärivuorokautisen hoito- ja kuntoutuslaitoksen yhteydessä. Hoivakunnaksen monipuolisia hoito- ja hyvinvointipalveluita voi tiedustella varauksen tai saapumisen yhteydessä. Huonehintaan sisältyy aamiainen, joka tarjoillaan päärakennuksen ruokasalissa arkiaamuisin klo 7.30-9.00 ja viikonloppuaamuisin klo 7.30-9.30. Lisäksi Hoivakunnaksen keittiöllä on mahdollisuus käydä lounaalla joka päivä klo 11-13 välisenä aikana. 

Kitinrivin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat pururadat, valaistut ladut, maastopyöräreitistö, frisbeegolf-rata, beach volley-kenttä, urheilukenttä, pesäpallokenttä, tennishalli ja tenniskentät sekä Kannuksen kaupungin uimahalli- ja vapaa-aikakeskus sisäliikuntapalveluineen. Noin 1 km etäisyydellä Kitinrivistä pururadan varressa sijaitsee yleisessä käytössä oleva laavu. Talviaikaan aueen hiihtoladut hoidetaan erinomaisesti ja syksyisin kangasmetsä tarjoaa luonnonantimia kerättäväksi asti. Kannuksen rautatieasemalle ja linja-autoasemalle on Kitinrivistä matkaa 2,1 km ja Kokkola-Kruunupyyn lentoasemalle 62 km. 

Kitinrivi on pieni, kodikas ja rauhallinen lomanviettopaikka, joka tarjoaa mahtavat liikuntamahdollisuudet kaupan päälle!

Jäikö joku askarruttamaan? Kysy meiltä!